Меню
Количка

Иновативни решения

Основната ни цел е да предоставим високотехнологични продукти и иновативни светлинни решения с общо и специализирано предназначение с широко приложение в индустрията, обществени, жилищни и административни сгради, както и компетентни консултации така, че да отговорим на очакванията и изискванията на нашите клиенти.

Предлагаме голямо ранообразие от иновативни и енергоефективни LED осветителни тела, интелигентни системи за управление, както и комплексни решения за изграждане, подмяна или оптимизиране на конвенционално осветление – интериорно, екстериорно, индустриално, парково, улично, художествено и декоративно осветление, осветление на спортни обекти.

Предлагаме иновативни интегрирани решения за осветление, включващи контрол и управление – с фокус в проектния бизнес. С нашите продукти можем да реализираме надеждни проектни решения с оптимална възвръщаемост на инвестицията. Портфолиото обхваща всички възможни приложения за осветление на, в и около сградите, както и за открити площи, жилищни, администратвни сгради и други. Особен акцент в нашата продуктова гама са иновативните светлинни решения свързани с фармацефтичната промишленост, болнични заведения и обекти, за които има високи изисквания и контрол на чистота на окръжаващата среда. Нашите изделия се отличават с изключителен дизайн и съчетават иновативни технологии, високо качество и комплексни експертни приложения, отлична функционалнoст и доказана технология, лесни за монтаж и употреба.